V Brně se konal den otevřených dveří. Jak probíhal?

V pátek 26. ledna naše nové kanceláře v Brně v rámci dne otevřených dveří přivítaly mnoho návštěvníků. Zvaný byl každý, a tak není divu, že bylo na pobočce rušno, veselo a celý den se nesl ve znamení dobré nálady a voňavé kávy doplněné krásným a chutným občerstvením.


Už je to nějakou dobu, co se naše brněnská část firmy přesunula do nových prostor. Získali jsme tak příjemné pracovní prostředí pro naše brněnské holky, místo k setkávání s klienty i prostory pro naše Semináře.

Při plánování prostor jsme měli možnost podílet se na celém designu. Vznikla tak trochu džungle s roztomilými papoušky, která je ale také osvěžujícím prostředím v každodenním shonu.

Chtěli jsme se o tu krásu podělit, a tak jsme v pátek 26. ledna uspořádali den otevřených dveří. Mohl přijít každý, a tak během dne na pobočku zavítali nejen naši klienti, ale například i sousedi z vedlejších kanceláří nebo „cizinci“, kteří chtěli zkrátka naše brněnské holky z Performie poznat nebo naše bývalá kolegyně Danica. 

Rušno bylo na pobočce už od rána. Listinu návštěvníků jsme si sice nevedli, ale pokud bychom si měli tipnout, nejvíc klientů přišlo od naší skvělé Alenky. Využili den k prohlídce prostor a rovnou probrali věci, kvůli kterým by si stejně museli domlouvat schůzku a hledat termín ve svých kalendářích.

Přikládáme vám pár fotek, ať se můžete také pokochat džunglí a nasát atmosféru celé akce. 

A co vy? Už jste v našich novách prostorách v Brně byli? Pokud se chystáte na některý z brněnských seminářů, budete mít určitě možnost vyzkoušet přednáškovou místnost. A pokud se nechystáte na akci, můžete přijít klidně jen tak. Pozdravit naše holky, dát si dobrou kávu a popovídat.

Kterých seminářů se můžete na brněnské pobočce zúčastnit?  

Přehled všech připravovaných termínů najdete na jednom místě. 


Historický první Nebuď HRrr brunch je úspěšně za námi. Jaký byl?


Historicky první Nebuď HRrr brunch s Hankou Slačálkovou proběhl v úterý 11. června a byl naprosto skvělý. Setkání komunity, která se vytvořila kolem našich krátkých videí, přilákalo 19 účastníků. Celé dopoledne bylo naplněno inspirací, živou debatou nad příběhy z praxe, skvělým občerstvením a vynikající kávou.

celý článek

Co se děje v Performii 6-2024


Co se v Performii událo na jaře roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto nabitém shrnutí.

celý článek

Konference 2024 je za námi


Největší akce roku 2024 je za námi. Konference na téma Vybudujte vítezný tým hostila více než 180 účastníků. Proběhla i oslava 20. výročí Performie v České Republice.

celý článek

Co se děje v Performii 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek