Lucie Spáčilová pro Hospodářské noviny o vnitřní výpovědi

V pondělí 22.6.2015 vyšel v příloze "Kariéra" Hospodářských novin článek o vnitřní výpovědi zaměstnance. Co o tomto tématu říká Lucie Spáčilová, výkonná ředitelka Performia, a další odborníci?

Nestihli jste si pondělní vydání koupit? Celý článek najdete v archivu Hospodářských novin TADY.

Lucie Spáčilová Performia v Hospodářských novinách

Děkujeme šéfredaktorce magazínu Moderní řízení Aleně Kazdové za trefné a velmi současné otázky a těšíme se na rozhovor s Lucií Spáčilovou, který vyjde v červencovém Moderním řízení.


Celý článek najdete v archivu Hospodářských novin TADY.


Proběhl další úspěšný Nebuď HRrr brunch! Tentokrát v Brně.


Tentokrát jsme Nebuď HRrr brunch uspořádali v Brně, kam na akci dorazilo 19 nadšených účastníků. I na tomto brunchi jsme měli možnost poslechnout si příspěvek Hanky Slačálkové o předsudcích v náboru a sdílet pohled z praxe od Aleny Sailerové, která přinesla cenné zkušenosti a inspiraci.

celý článek

K 20. narozeninám jsme si nadělili 10. zlatou hvězdu


Tento rok byl pro Performia Česká republika opravdu výjimečný. Naše pobočka slaví 20. narozeniny a k tomu si odnášíme desáté ocenění za nejlépe prosperující a expandující pobočku v rámci Performia International. 

celý článek

Co se děje v Performii 9-2024


Co se v Performii událo v létě roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto nabitém shrnutí.

celý článek

Historický první Nebuď HRrr brunch je úspěšně za námi. Jaký byl?


Historicky první Nebuď HRrr brunch s Hankou Slačálkovou proběhl v úterý 11. června a byl naprosto skvělý. Setkání komunity, která se vytvořila kolem našich krátkých videí, přilákalo 19 účastníků. Celé dopoledne bylo naplněno inspirací, živou debatou nad příběhy z praxe, skvělým občerstvením a vynikající kávou.

celý článek