Konference 2024 je za námi

Další Performia konference je za námi. Jejím hlavím tématem tentokrát bylo Vybudujte vítězný tým. Proběhla 22. a 23. května 2024 se 172 účastníky.  

Společně jsme čelili tlaku, konfrontovali, vyhranili se, pojmenovali svůj kmen, vyhnuli se chybám v inzerci, proprali mladou generaci, pojmenovali to klíčové, co udrží lidi motivované, dali další šanci účelu jako zdroji energie, posílili imunitu skrze příklady z praxe, zjistili, že sebeznehodnocování není dobré u manažera, protože tím vypouští „neřádství“ nejen k sobě, ale i na své lidi. Mimo to jsme si zatančili, vyfotili se, užili si oslavu a nasdíleli spoustu užitečných věcí. 

Mezi přednášejícími byly opět naše trenérky, ale například i Marten Runow a někteří z řad našich klientů. Nechybělo ani moderátorské duo Barbora Hartmannová a Libor Sedláček z Gumex, spol. s.r.o. Novinkou v programu byla historicky první talkshow, tentokrát na téma mladé generace. Tento koncept vystupujících účastníky nadchl, a tak se na něj můžeme pravděpodobně těšit i do budoucna. 

všech 150 účastníků konference pohromadě

 Moderátorské duo Barbora Hartmannová a Libor Sedláček.

Kofeinovou euforii nám již tradičně zajišťovaly kávovary od našeho klienta Dallmayr. O to, abychom neupadli do poobědového spánku, se postaral Michal Boháček z teambuildingové agentury Catalyst svým cvičením na rozpohybování a rozproudění energie. Druhý den došlo i na bojový tanec HAKA, který vítěznou náladu konference jen podrhl. 

U příležitosti 20. výročí české Perfomie navazovala na první konferenční den oslava narozenin. Nechyběla zábava v podobě tanečníků, dort, ani gratulanti. Přikládáme hned několik fotek, ať mužete atmosféru pochytit i takto zpětně. 

Povedla se nám zkrátka další parádní akce. Organizačně jsme se opět posunuli a už teď se těšíme, co si pro naše klienty připravíme příště. 

A to jsme my. Tým holek z Performie ČR.

Nemůžete se dočkat dalšího ročníku?

Nechte nám na sebe kontakt a my vám dáme o dalším termínu vědět jako prvním! 


Historický první Nebuď HRrr brunch je úspěšně za námi. Jaký byl?


Historicky první Nebuď HRrr brunch s Hankou Slačálkovou proběhl v úterý 11. června a byl naprosto skvělý. Setkání komunity, která se vytvořila kolem našich krátkých videí, přilákalo 19 účastníků. Celé dopoledne bylo naplněno inspirací, živou debatou nad příběhy z praxe, skvělým občerstvením a vynikající kávou.

celý článek

Co se děje v Performii VIP 6-2024


Co se v Performii událo na jaře roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto nabitém shrnutí speciálně upraveném pro VIP klienty Performia.

celý článek

Co se děje v Performii 6-2024


Co se v Performii událo na jaře roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto nabitém shrnutí.

celý článek

Co se děje v Performii VIP 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí speciálně upraveném pro naše VIP klienty.

celý článek