Historický první Nebuď HRrr brunch je úspěšně za námi. Jaký byl?

Historicky první Nebuď HRrr brunch s Hankou Slačálkovou proběhl v úterý 11. června a byl naprosto skvělý. Setkání komunity, která se vytvořila kolem našich krátkých videí, přilákalo 19 účastníků. Celé dopoledne bylo naplněno inspirací, živou debatou nad příběhy z praxe, skvělým občerstvením a vynikající kávou.


Už nějakou dobu připravujeme krátká videa, ve kterých se Hanka Slačálková zaměřuje na předsudky v náboru. Kolem těchto videí se začala formovat zajímavá komunita, a proto jsme se rozhodli sejít se i osobně a sdílet naše zkušenosti a poznatky.

Brunch zahájila Hanka, která se podělila o své tipy na boj s předsudky v náboru a zdůraznila význam potenciálu kandidáta. Poté ji doplnila speciální hostka Alena Sailerová z firmy Gefos, která představila inovativní přístup k náboru geodetů. Její příklady ukázaly, že změnit zavedené postupy je možné a přináší to skvělé výsledky.

Během přestávky účastníci pokračovali v neformálních rozhovorech u výborné kávy od našeho partnera, společnosti Dallmayr, a pochutnávali si na občerstvení od Bageterie Boulevard, která také patří mezi naše partnery. A když už jsme u partnerů, nesmíme zapomenout ani na coworkingové centrum Spaces, které nám poskytlo moderní prostory v srdci Karlína. 

Další část programu byla věnována debatním skupinkám. Úkol byl jednoduchý: nestěžovat si, ale naopak se pochlubit úspěchy v HR. Každý z účastníků přispěl inspirativním příběhem a sdílel konkrétní tipy z praxe. Vzájemně jsme se motivovali a odcházeli s pocitem, že změny jsou možné.

Na závěr Hanka představila nové video a uzavřela celé dopoledne. Atmosféra byla tak skvělá, že se nikomu nechtělo odcházet. Zpětná vazba od účastníků byla úžasná, mnozí z nich navrhovali, aby příští akce byla delší.

Aby vám nebylo líto, že jste tentokrát nebyli u toho, máme pro vás alespoň speciální nabídku od našeho partnera, Bageterie Boulevard. Slevový kupón PERFORMIA vám umožní objednat 2 boxy z jejich menu a třetí dostanete zdarma. Stačí zadat kód při objednávce a užít si skvělé jídlo!

Partery akce byli: 

Chcete vědět, jak vybrat kvalitní uchazeče a vyhnout se předsudkům?   

Přijďte na klíčový seminář Jak vytvořit a udržet skvělý tým. 


Co se děje v Performii 6-2024


Co se v Performii událo na jaře roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto nabitém shrnutí.

celý článek

Konference 2024 je za námi


Největší akce roku 2024 je za námi. Konference na téma Vybudujte vítezný tým hostila více než 180 účastníků. Proběhla i oslava 20. výročí Performie v České Republice.

celý článek

Co se děje v Performii 3-2024


Co se v Performii událo na začátku roku 2024? A co aktuálně hýbe světem managementu a personalistů? To se dozvíte v tomto shrnutí.

celý článek

V Brně se konal den otevřených dvěří. Jak probíhal?


V pátek 26. ledna naše nové kanceláře v Brně v rámci dne otevřených dveří přivítaly mnoho návštěvníků. Zvaný byl každý, a tak není divu, že bylo na pobočce rušno, veselo a celý den se nesl ve znamená dobré nálady a voňavé kávy doplněné krásným a chutným občerstvením.

celý článek